Leden van Women's Health Division waarderen app 20-01-2017 11:09:26

De app 'Rost Moves Mamas' is in Canada door de leden van Women's Health Division van Canadian Physiotherapy Association verkozen tot 'the best women's health app'!! Daar zijn wij enorm trots op!

De leden waardeerden de app als volgt:

#1: ROST Moves Mamas

Cost: Free

Purpose: Designed to provide guidance for health professionals and mamas on how to perform daily activities in the most comfortable way

Why it is great:

* Easy to understand pictures and descriptions for the most common daily activities

* Includes both correct and incorrect examples of activities

* Simple interface to enable clients to use app as an adjunct to your recommendations

De app (Android en iPhone) Rost Moves Mamas is gemaakt voor patiënten met bekken- en rugpijn tijdens en na de zwangerschap. Het is de eerste in een serie apps die over dit onderwerp ontwikkeld wordt.             

Met het downloaden van deze app wordt niet alleen de patiënt beter geholpen te bewegen, maar wordt ook onderzoek naar het effect van bekkenfysiotherapie en de therapie van Cecile Röst bij bekkenpijn gesteund. Daarnaast wordt gekeken of Dry Needling een zinvolle aanvulling kan zijn binnen de therapie.

Om het onderzoek naar bekkenklachten draagvlak te geven en onder de aandacht te brengen bij patiënten, verloskundigen en therapeuten hebben wij de app Rost Moves Mamas gemaakt.