Centrum BTR is uitgebreid met haptotherapie

Het team van Centrum BTR wordt deze maand uitgebreid met haptotherapeute Hanne Butter.

Hanne is een zeer ervaren haptotherapeute met een bloeiende praktijk. Omdat ze in de buurt is komen wonen en benieuwd is wat Centrum BTR voor haar kan bieden begint ze met het huren van het tuinhuis (in de zijstraat is de ingang) op de dinsdagen.

Onze inmiddels bekende acupuncturiste Mirabelle Tol en osteopaat Joris Pardoel zijn al goed aktief in Centrum BTR. Mirabelle komt vanaf heden ook op de dinsdagen werken. Joris werkt op donderdagen.

We zijn blij met de nieuwe therapeuten! Net als de manueeltherapeuten van MoVeS en V&K, en de fysiotherapeuten van MoVeS en de praktijk van Annemarie Bleeksma en Christien van Rossum van de Balanscoach worden zij opgenomen in ons centrum BTR. Bijzondere Therapie Ruimtes: dat is waar wij voor staan.

Latest Posts

Trots!! Nieuwe website
By: btrbeheerder 7 augustus 2020